• Ostanite doma

GRAD DARIVAO VIŠEČLANE OBITELJI I KORISNIKE PROGRAMA DNEVNI BORAVAK I POMOĆ U KUĆI STARIJIM OSOBAMA

Grb Slavonskog Broda.jpgU prigodi Uskrsnih blagdana Grad Slavonski Brod i ove godine darivao je višečlane obitelji, vjerske zajednice i korisnike programa „Dnevni boravak i pomoć u kući starijim osobama“.
Na zahtjev udruge „Hrvatska budućnost“ iz Slavonskog Broda, koja okuplja obitelji sa sedmero i više djece, Grad je isplatio jednokratnu potporu od 1.000 kuna za 35 višečlanih obitelji, članova udruge. 
Iz Gradskog proračuna doznačeno je i 54.000 kuna potpora za 18 župa i vjerskih zajednica koje djeluju na području Grada (svakome po 3.000 kuna).
Svim korisnicima programa „Dnevni boravak i pomoć u kući starijim osobama“ podijeljeno je 150 prigodnih paketa sa šunkom i kućnim potrepštinama kako bi i oni u što ugodnijem ozračju dočekali veliki kršćanski blagdan Uskrs.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti GRAD DARIVAO VIŠEČLANE OBITELJI I KORISNIKE PROGRAMA DNEVNI BORAVAK I POMOĆ U KUĆI STARIJIM OSOBAMA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.