• Ostanite doma

OD DANAS NA PONOVNOM JAVNOM UVIDU PRIJEDLOG UPU „POVIJESNE URBANISTIČKE CJELINE S GRADSKOM TVRĐAVOM"

poglednaTvrdjavuSB.jpgOd danas (6. travnja 2010. godine) prijedlog Urbanističkog plana uređenja (UPU-a) "Povijesne urbanističke cjeline s gradskom Tvrđavom", kojeg je izradila tvrtka "Nesek" d.o.o. iz Zagreba, izložen je na ponovni javni uvid u prostorijama Gradske uprave, Vukovarska 1. Javni uvid trajat će narednih 15 dana, sve do 21. travnja 2010. godine.
Javno izlaganje na prijedlog UPU-a "Povijesne urbanističke cjeline s gradskom Tvrđavom" od strane Izrađivača plana održat će se u utorak 20. travnja 2010. godine u vijećnici Gradske uprave u 16 sati.
Unutar obuhvata UPU-a "Povijesne urbanističke cjeline s gradskom Tvrđavom" nalaze se važeći Provedbeni urbanistički planovi (PUP-ovi): "Šetalište braće Radić", "Trg pobjede", "Trgovačko poslovni centar u Strossmayerovoj ulici" u Slavonskom Brodu čiji se koncept, namjene i odredbe mijenjanju novoizrađenim Urbanističkim planom uređenja. U istom postupku javnog uvida i rasprave u cilju donošenja navedenog UPU-a vodi se i postupak javne rasprave o stavljanju izvan snage navedenih PUP-ova.
Pozivaju se svi subjekti u prostoru (tijela državne uprave, javna poduzeća, pravne osobe, građani) da svojim sudjelovanjem u ponovnoj javnoj raspravi daju puni doprinos u planiranju ovog prostora u središtu grada Slavonskog Broda.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OD DANAS NA PONOVNOM JAVNOM UVIDU PRIJEDLOG UPU „POVIJESNE URBANISTIČKE CJELINE S GRADSKOM TVRĐAVOM"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.