PRIJEM ZA KANDIDATKINJE I KANDIDATE IZBORA ZA NAJLJEPŠU DJEVOJKU I MLADIĆA SLAVONIJE I BARANJE

Misice na prijemu u Gradskoj vijećniciU povodu izbora za Miss&Mr Slavonije i Baranje 2010. godine, koji će se održati u subotu 10. travnja u Kazališno-koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić, danas je gradonačelnik Mirko Duspara sa suradnicima upriličio prijem za 12 kandidatkinja i 12 kandidata te članove Organizacijskog odbora.
Grad Slavonski Brod zajedno s Brodsko-posavskom županijom pokrovitelj je ovogodišnjeg izbora čiji je organizator Brodsko udruženje mladih i najmlađih (BUMN).
Zaželjevši dobrodošlicu svim kandidatkinjama i kandidatima gradonačelnik Duspara izrazio je zadovoljstvo što dolaze iz svih dijelova Slavonije.
Dajana Milić, predstavnica organizacijskog odbora izbora za najljepšu djevojku i mladića Slavonije i Baranje koji će predstavljati regiju na izboru za Miss i mistera Hrvatske 2010. godine, posebno se zahvalila na potpori Gradu Slavonskom Brodu bez čega bi organizacija ovog natjecanja bila teško zamisliva.  

 

 Misice2010e.jpg  Misice2010f.jpg

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA KANDIDATKINJE I KANDIDATE IZBORA ZA NAJLJEPŠU DJEVOJKU I MLADIĆA SLAVONIJE I BARANJE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.