PRIJEMI ZA UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA MILAN AMRUŠ, IVAN GORAN KOVAČIĆ I GLAZBENE ŠKOLE

OGSk.jpgU povodu zapaženih uspjeha na državnim natjecanjima i projektima danas je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić upriličila prijeme za učenike i nastavnike Osnovne škole „Milan Amruš“, „Ivan Goran Kovačić“ i Glazbene škole Slavonski Brod.
Povod za prijem učenika OŠ Milan Amruš bila je prva nagrada u natjecanju Eko škola za projekt Održiva potrošnja pod naslovom „Uz malo mašte do novog tepiha“. Njime su učenici ove škole, učenici s teškoćama u razvoju, uz pomoć nastavnika, roditelja i dizajnera pokazali kako se može reciklirati stara odjeća i od nje istkati tepisi.
Zamjenica gradonačelnika čestitala je učenicima i nastavnicima OŠ M.Amruš na ovom inovativnom projektu poručivši kako se Grad ponosi  njihovim projektom koji zavređuju pozornost šire javnosti.
Članovi Dječjeg zbora mlađeg uzrasta Osnovne glazbene škole Slavonski Brod s voditeljicom prof. Danijelom Božičević u prvo nastupu na državnoj smotri osvojili su drugo mjesto na 48.hrvatskom natejcanju učenika i studenata glazbe i plesa u Primoštenu. Druga mjesta osvojili su i solisti Edita Kolovrat (violina) i Anja Rubil (flauta) – na završnici državnog natjecanja u Varaždinu.
Pored sjajnih glazbenih dostignuća, najmlađi članovi pjevačkog zbora pokazali su i veliko zajedništvo i pripadnost svom gradu te ljudske vrline na čemu im je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić posebno zahvalila.
Učenici Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ osvojili su prvu nagradu na državnom natjecanju „Govorite li europski“ i predstavljat će Hrvatsku u završnici natjecanja učenika iz 11 europskih zemalja sredinom svibnja u Bruxellesu. U pratnji nastavnice Rozalije Baričević i ravnatelja Zlatka Bagarića svoj inovativan rad, viđenje svijeta kakav ih čeka u EU kroz predstavu Europska bajka,  predstavili su autori Domagoj Mitrović, Karla Miškić, Sibila Knežević, Dora Decorti i Andrija Rizvić. Grad Slavonski Brod pružit će darovitim osmašima OŠ I.G.Kovačić potporu da što dostojnije predstave svoj grad i domovinu na  natjecanju u Bruxellesu.

mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEMI ZA UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA MILAN AMRUŠ, IVAN GORAN KOVAČIĆ I GLAZBENE ŠKOLE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.