• Ostanite doma

OTVOREN DVODNEVNI ZNANSTVENI SKUP O DJELU FRANJEVCA ANTUNA BAČIĆA

ZoranfraBacic1.jpgDanas je u Gradskoj knjižnici svečano otvoren dvodnevni znanstveni skup o djelu franjevca fra Antuna Bačića rođenog u Vrbi kod  Broda 1690.godine.
Pozdravljajući brojne ugledne znanstvenike, sveučilišne profesore,  pripadnike hrvatske franjevačke zajednice i ostale sudionike u ime grada Slavonskog Broda, zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović izrazio je zadovoljstvo što će ovaj skup rasvijetliti istinu o djelu fra Antuna Bačića, istaknutog hrvatskog teologa, filozofa, profesora i provincijala, jednog od mnogih gotovo zaboravljenih hrvatskih erudita koji je u prvoj polovini 18.stoljeća neposredno nakon oslobođenja istočnih hrvatskih krajeva od osmanske olkupacije širio opustošenom zemljom znanje i duhovnost.
Dvodnevni znanstveni skup o djelu fra Antuna Bačića organizirali su brodska Podružnica za povijest Slavonije, Srijema i Baranje Hrvatskog instituta za povijest, Hrvatska franjevačka provincija sv.Ćirila i Metoda, Zavičajni muzej Našice, Ogranak Matice hrvatske u Našicama i Gradska knjižnica Slavonski Brod.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OTVOREN DVODNEVNI ZNANSTVENI SKUP O DJELU FRANJEVCA ANTUNA BAČIĆA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.