OTVORENA IZLOŽBA „STRIP U SLAVONIJI I BRODSKI STRIP-CRTAČI“

strip.jpgJedna od novosti i programskih osvježenja  ovogodišnjih Dječjih svečanosti odnosi se na umjetnost stripa.  Tijekom trajanja „Svijeta bajki“ u Gradskoj knjižnici po prvi puta održava se strip radionica, a o tome koliko strip u gradu Slavonskom Brodu ima dugu i bogatu tradiciju svjedoči izložba „Strip u Slavoniji i brodski strip-crtači“ postavljena u prostoru Gradske knjižnice. Tom prilikom promoviran je i strip „Stripoškolci“ s radovima najmlađih polaznika škole stripa te brodske strip razglednice s likovima iz Ivaninih bajki i brodske povijesti.
Zanimljivu izložbu otvorila je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić posebno se zahvalivši Gradskoj knjižnici i svim voditeljima i polaznicima originalne škole stripa na zalaganju i kreativnosti prepoznatoj i u nedavnoj akciji ocjenjivanja kandidature Slavonskog Broda za naslov „Grad prijatelj djece“.
strip2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

strip1.jpg 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OTVORENA IZLOŽBA „STRIP U SLAVONIJI I BRODSKI STRIP-CRTAČI“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.