PRIJEM ZA GIMNAZIJALCE IZ NJEMAČKE I NJIHOVE DOMAĆINE IZ GIMNAZIJE „MATIJA MESIĆ“

PRIJEM ZA GIMNAZIJALCE IZ NJEMAČKE I NJIHOVE DOMAĆINE IZ GIMNAZIJE - MATIJA MESIĆ Skupinu od 11 gimnazijalaca i dva profesora iz njemačke katoličke škole BERNHARDINUM iz grada FURSTENWALDE u okolici BERLINA koji ovog tjedna borave u uzvratnoj posjeti vršnjacima iz Gimnazije „Matija Mesić“ danas je u Gradskoj vijećnici primila zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić.  Gimnazijalci iz Njemačke i Slavonskog Broda sudionici su trogodišnjeg europskog projekta „Okoliš gradi mostove“.
Brodska gimnazija jedna je od 5 hrvatskih škola koje sudjeluju u europskom projektu „OKOLIŠ GRADI MOSTOVE“ zajedno sa školama iz Rumunjske, Bugarske, Mađarske i Njemačke. Projekt financiraju njemački institut IZOP i Njemačka savezna zaklada za okoliš
Brodski gimnazijalci s voditeljicoma prof. Lidijom Čorni boravili su u ožujku u Njemačkoj kod prijatelja iz Furstenwaldea i tom prilikom posjetili su botanički vrt u Berlinu. Učenici iz Slavonskog Broda pohađaju nastavu za njemačku jezičnu diplomu i ova im razmjena pomaže da usavrše njemački jezik
Cilj posjete njemačkih gimnazijalaca bio je istraživanje i pisanje članaka o revitalizaciji Eko-etno sela Stara Kapela i obilazak Eko-imanja Mavrović. Tijekom boravka u Slavonskom brodu obišli su i razgledali Tvrđavu hvaleći gostoprimstvo kojim su okruženi.
Ovim projektom izgrađeni su mostovi prijateljstva između brodskih  i njemačkih gimnazijalaca.
Zaželjevši mladim gostima iz Njemačke ugodan boravak, zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić upoznala ih je s gradom i uručila im prigodne poklone.

Prijem Gimnazijalaca

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA GIMNAZIJALCE IZ NJEMAČKE I NJIHOVE DOMAĆINE IZ GIMNAZIJE „MATIJA MESIĆ“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.