• Ostanite doma

ZAHVALA AKTERIMA GLAZBENO-SCENSKE ČAROLIJE „SRCE OD LICITARA“ KOJA JE ODUŠEVILA SVE POSJETITELJE

kazradion.jpgNakon posljednje, devete predstave glazbeno-scenske čarolije „Srce od licitara“, koja je oduševila sve posjetitelje ovogodišnjih Dječjih svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić“, male glumce,  plesače i njihove voditelje pozdravila je i zahvalila im na uloženom višemjesečnom trudu zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić.
Ponosni smo na Vaše umijeće koje ste predstavili izvodeći ovu čaroliju koja nas je očarala prekrasnim porukama, kazala je zamjenica gradonačelnika ističući oduševljenje više od pet tisuća posjetitelja koji su je imalil priliku vidjeti ovoga tjedna.
Predstavu „Srce od licitara“ po motivima istoimene pripovijetke Ivane Brlić Mažuranić pripremili su redateljica Dubravka Zrnčić-Kulenović i koreograf Branko Banković. Sudjelovalo je 70-ak članova dramskih sekcija osnovnih škola Ivan Goran Kovačić, Vladimir Nazor i Đuro Pilar zajedno s plesačima iz Brodskog plesnog studija „Brodski leptirići“ i Udruge „Sinovi“ te glumcima Dječjeg kazališta „Ivana Brlić Mažuranić“.
Zamjenica gradonačelnika posebno se zahvalila voditeljicama mladih plesača i glumaca Olgi Andrusenko, Dubravki Pletikapić, Ini Babić i Miri Plazibat.
IZLOŽBA UČENIČKIH RADOVA S LIKOVNE STVARAONICE
Pretposljednjeg dana trajanja priredbe „U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić danas je u Galeriji Ružić otvorena i izložba učeničkih radova s ovogodišnje Likovne stvaraonice po motivima „Srca od licitara“. Izložbu koju je organizirala Galerija umjetnina grada  otvorila je i zahvalila svim sudionicima stvaraonice na maštovitim radovima zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić.

kazradion1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Likstvaraonica.jpg 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAHVALA AKTERIMA GLAZBENO-SCENSKE ČAROLIJE „SRCE OD LICITARA“ KOJA JE ODUŠEVILA SVE POSJETITELJE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.