• Ostanite doma

ODRŽAN SEMINAR O MOGUĆNOSTI SUFINANCIRANJA PROJEKATA IZ PROGRAMA EU „KULTURA 2007-2013“

Kultursem2.jpgU organizaciji Razvojne agencije grada Slavonskog Broda, gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti i Ministarstva kulture-Odjel za kulturnu kontaktnu točku danas je u Gradskoj vijećnici održan seminar o mogućnostima  sufinanciranja projekata iz programa Europske unije „Kultura 2007-2013“.
Pred tridesetak sudionika seminara, predstavnika gradskih i županijskih ustanova iz kulture te brojnih udruga, program „Kultura 2007-2013“ predstavile su Križana Brkić i Anja Jelavić iz Ministarstva kulture, a o dobrim primjerima iz prakse govorila je Nikolina Marmilić iz Hrvatskog instituta za pokret i ples.
U ovaj program koji traje sedam godina i ukupno je vrijedan 400 milijuna eura mogu se prijaviti isključivo pravne osobe registrirane u jednoj od zemalja članica programa koje osim EU uključuju i ostale države europskog ekonomskog prostora, zemlje kandidate za članstvo kao i one koje će to tek postati. Potencijalnim kandidatima na raspolaganju  su potpore kulturnim projektima i potpore poslovanju kulturnih organizacija. Među kulturnim projektima razlikuju se projekti višegodišnje suradnje, kratkoročne suradnje, književni prijevodi i suradnja s trećim zemljama. Za svaku vrstu projekta postoje posebni uvjeti, od trajanja i vrijednosti do broja partnera iz različitih zemalja koji se moraju okupiti. Polovicu vrijednosti odobrenog projekta sufinancira Europske komisija, a ostatak zajednički prikupljaju partneri.

Kultursem4.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ODRŽAN SEMINAR O MOGUĆNOSTI SUFINANCIRANJA PROJEKATA IZ PROGRAMA EU „KULTURA 2007-2013“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.