PRESICOM NAJAVLJEN FLORAFEST, 3.SAJAM CVIJEĆA KOJI SE ORGANIZIRA U TVRĐAVI BROD 8. I 9.SVIBNJA

PRESFLORAFEST1.jpgNa otvorenom parkovnom prostoru Tvrđave Brod, montažnoj natkrivenoj hali  veličine tisuću kvadrata i drvenim kućicama u subotu i nedjelju (8. i 9. svibnja) održat će se tradicionalni Florafest, 3.Sajam cvijeća i popratne opreme za uređenje vrtova. 
Prijavljen je dosad najveći broj od 70-ak izlagača, većinom proizvođača cvijeća, iz Zagreba, Kutine, Grubišnog Polja, Pitomače, Belog Manastira, Daruvara, Požege i Slavonskog Broda.
O osobitostima 3.Florafesta bilo je riječi na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen i dvodnevni program sajma.
Prostor cijele Tvrđave postat će velika cvjetna oaza zahvaljujući naporima vrijednih djelatnika Komunalca kao i predstavnika svih komunalnih poduzeća iz Slavonije te učenika srednje škole Matija Antun Reljković iz Slavonskog Broda koji će urediti postojeće i brojne nove cvjetne gredice i zasaditi više od pet tisuća cvjetova.
Prodajno-izložbeni sajam cvijeća u subotu 8.svibnja u 10,00 sati nakon nastupa Gradske limene glazbe i mažoretkinja otvorit će gradonačelnik Mirko Duspara. Za sve posjetitelje priređeni su u subotu brojni popratni sadržaji: nastupi Studija za klasični i moderni ples „Brodski leptirići“, Lutkarske družine „Brzan zeko“ s predstavom „Proljetno cvijeće i bube“, KUD-a Druga mladost i pjevačke skupine Vesele Šokice. Od 10 do 16 sati Turistička zajednica organizira i program Živuće povijesti, a od 16 do 19 sati ukoliko dozvole vremenske prilike upriličit će se vožnja balonom na vrući zrak.
Drugoga dana Florafesta, u nedjelju 9.svibnja, planirani su nastupi Brodskog plesnog studija Cascavela, Dječjeg kazališta Ivana Brlić Mažuranić, dječjih zabavljača iz Zagreba s predstavom „Šareni svijet“ i grupe PULS. Najmlađe posjetitelje sajma do središta grada vozit će vlakić Bubi.
U okviru Florafesta, danas su se u Slavonskom Brodu na poziv Komunalca okupili na radnom sastanku predstavnici komunalaca iz cijele Slavonije:  Županje, Virovitice, Nove Gradiške, Iloka, Vukovara,  Đakova, Požege i Našica.
Iz brodskog Komunalca najavili su da od danas počinje ljetno uređenje cvjetnih gredica što će potrajati u naredna dva do tri tjedna.
Ističući zadovoljstvo odazivom izlagača na 3.Florafest, gradonačelnik i predsjednik Organizacijskog odbora Mirko Duspara najavio je da se zajedno s Turističkom zajednicom Grad i ove godine planira
kandidirati u akciju za izbor najljepše uređenog kontinentalnog grada, a ove godine uz to kandidirat će se i park kod restorana Brođanka te po prvi puta i kupalište na Poloju. 
PRESFLORAFEST.jpg 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRESICOM NAJAVLJEN FLORAFEST, 3.SAJAM CVIJEĆA KOJI SE ORGANIZIRA U TVRĐAVI BROD 8. I 9.SVIBNJA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.