• Ostanite doma

TREĆI FLORAFEST PRETVORIO TVRĐAVU BROD U CVJETNU OAZU ISPUNIVŠI OČEKIVANJA IZLAGAČA I POSJETITELJA

florafestweb5.jpgTreći sajam cvijeća i opreme za uređenje vrtova Florafest pretvorio je proteklog vikenda Tvrđavu Brod u veliku cvjetnu oazu prepunu boja i mirisa  koju je pohodilo na tisuće posjetitelja. Zadovoljstvo 70-ak izlagača i brojnih posjetitelja najbolja su potvrda da se Sajam cvijeća u Slavonskom Brodu za svega nekoliko godina uvrstio u kalendar najvažnijih specijaliziranih priredbi u Hrvatskoj.
Ovogodišnji Florafest bio je prilika i za predstavljanje novih sorti ukrasnog cvijeća i suvremenih trendova u hortikulturi te po prvi puta i opreme za uređenje vrtova.
Za posjetitelje bio je predviđen i bogat popratni kulturno-zabavni program u kojem su mogli uživati svi, od najmlađih do umirovljenika.
Na završetku sajma gradonačelnik Mirko Duspara svim izlagačima  dodijelio je zahvalnice uz poruku vidimo se i dogodine u Tvrđavi  Brod.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti TREĆI FLORAFEST PRETVORIO TVRĐAVU BROD U CVJETNU OAZU ISPUNIVŠI OČEKIVANJA IZLAGAČA I POSJETITELJA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.