• Ostanite doma

MEĐUNARODNA KAJAK-KANU REGATA „SLAVONSKI BROD 2010“ OKUPILA 180 VESLAČA IZ HRVATSKE, SRBIJE I BIH

regatasb1.jpgU organizaciji Kajak-kanu kluba Marsonia na Savi je organizirana tradicionalna međunarodna kajak-kanu regata Slavonski Brod 2010. u sklopu obilježavanja dana grada. Regatu je otvorio gradonačelnik Mirko Duspara izrazivši zadovoljstvo što je dolaskom više od 180 natjecatelja iz 13 klubova iz Hrvatske, Srbije i BiH brodska regata  postala jedno od najvećih mirnovodaških natjecanja u Hrvatskoj i šire.
Brojne kajakaše i kanuiste pozdravili su i predsjednik Hrvatskog kajakaškog saveza Petar Lovrić i izaslanik predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Marko Ćurković.
Nakon 26 utrka pobjednički pehar ostao je očekivano u Slavonskom Brodu u vitrinama domaće Marsonije. Predvođena seniorskim reprezentativcem Markom Lipovcem, koji je ostvario četiri pojedinačne pobjede u jednosjedu, dvosjedu i četverosjedu, te najboljim hrvatskim juniorom Marinom Lipovcem  Marsonia je osvojila 219 bodova, drugi su bili natjecatelji Hariza Suljića (Brčko Distrikt) s 151, a treće Belišće (116).

regatasb.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti MEĐUNARODNA KAJAK-KANU REGATA „SLAVONSKI BROD 2010“ OKUPILA 180 VESLAČA IZ HRVATSKE, SRBIJE I BIH

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.