• Ostanite doma

PRIJEM ZA RUKOMETAŠE I VODSTVO „BROD KONSTRUKTORA“ POVODOM ULASKA U PRVU HRVATSKU RUKOMETNU LIGU

Rukometaši Brod Konstruktora sa zamjenicima gradonačelnikaPovodom velikog uspjeha rukometnog kluba Brod Konstruktor – plasmana u prvu Hrvatsku rukometnu ligu, za rukometaše i vodstvo novog prvoligaša upriličen je prijem u Gradskoj vijećnici. Čestitajući svim rukometašima, treneru Senadu Baranji, tajniku Davorinu Bašiću i predsjedniku Tomislavu Vlajniću na uvjerljivo osvojenom naslovu prvaka u 2.HRL-sjever i plasmanu u viši natjecateljski rang, zamjenici gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i Zoran Ivanović istaknuli su kako ovi uspjesi rukometaša sve Brođane čine ponosnima i da će Grad i dalje podupirati  klub koliko god to bude moguće.
Okosnicu ekipe koja je izborila ulazak u drugi kvalitetni natjecateljski rang hrvatskog rukometa (iza Premijer lige) i vratila brodski rukomet na nekdašnje slavne dane čine mladi nadareni rukometaši koji su prije dvije godine bili kadetski prvaci Hrvatske. Uz nastavak iznimno kvalitetnog rada, gotovo profesionalni pristup obvezama i nužno logističko snaženje brodski rukometaši obećavaju i u novoj sezoni nastavak dobrih rezultata i dostojno promicanje imena svog grada.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA RUKOMETAŠE I VODSTVO „BROD KONSTRUKTORA“ POVODOM ULASKA U PRVU HRVATSKU RUKOMETNU LIGU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.