PREDSTAVLJENE NOVE POVIJESNE ODORE GRADSKE LIMENE GLAZBE ŽELJEZNIČAR, POKLON GRADA ZA 80.GODIŠNJICU

ODORE4.jpgDanas su predstavljene nove povijesne odore članova gradske Limene glazbe Željezničar koje im je Grad Slavonski Brod poklonio povodom 80.obljetnice postojanja puhačkog orkestra. U izradu 43 kompleta glazbeničkih odora uloženo je 105.000 kuna. Idejni dizajner odora je Željko Matuško, a izrađene su ručno u krojačkoj radnji Enigma.
Veliku zahvalnost na potpori Gradu i gradonačelniku Duspari izrazio je predsjednik udruge Limena glazba Željezničar Marko Brekalo dodajući da će Brođani prvi puta imati  priliku vidjeti nove odore na subotnjim Ivanjskim svečanostima i u nedjelju na velikom  promenadnom koncertu na Korzu.
Čestitku na vrijednoj obljetnici brodskim glazbenicima u ime Grada uputio je gradonačelnik Mirko Duspara ističući kako se u znak zahvalnosti na svemu što su pružili u proteklih osam desetljeća sudjelujući na svim važnijim društvenim priredbama Grad nastojao odužiti i dodjelom javnih priznanja orkestru i maestru Bariću.
   -Budite i dalje na ponos Gradu, a Grad će i dalje biti uz vas,  poručio je gradonačelnik Duspara.
Na promenadnom koncertu na Korzu u nedjelju u 10,30 sati pored slavljenika iz brodske Limene glazbe Željezničar nastupit će i puhački orkestri iz Nove Gradiške, Đurđenovca, Požege i Našica.

 

ODORE15.jpg

 

 

 

 

 

 

 

ODORE19.jpg

 

 

 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PREDSTAVLJENE NOVE POVIJESNE ODORE GRADSKE LIMENE GLAZBE ŽELJEZNIČAR, POKLON GRADA ZA 80.GODIŠNJICU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.