• Ostanite doma

PRIJEM ZA RAVNATELJE OSNOVNIH ŠKOLA IZ GRADA VELIKE GORICE U POVODU RAZMJENE ŠKOLSKIH IZLETA

VELIKOGORICANI.jpgGrad Slavonski Brod posjetila je danas skupina ravnatelja osnovnih škola iz Velike Gorice zajedno s direktoricom velikogoričke Turističke zajednice i predstavnicom Gradske uprave. To je rezultat suradnje pokrenute od strane turističkih zajednica gradova Slavonskog Broda i Velike Gorice u cilju razmjene jednodnevnih školskih izleta na području oba grada.
Goste iz Velike Gorice pozdravila je zamjenica gradonačelnika Ilijana  Vrbat Pejić istaknuvši da je ovakva suradnja izuzetno pozitivna i  potrebna u cilju boljeg upoznavanja djece iz dva grada.
   -Prava je šteta da ovakvih primjera nema više jer naša djeca ne poznaju dovoljno svoju domovinu i ovakvi susreti su prvi korak u ispravljanju ove nepravde. Gradovi Slavonski Brod i Velika Gorica sigurno imaju što punuditi mladima, od povijesnog nasljeđa i bogatog kulturnog života do zanimljivih specifičnosti. Nadam se da će ovaj posjet uroditi plodom i na drugim područjima, gospodarskom, sportskom i dr., ali u ovom trenutku primarna nam je zadaća da djeca Slavonskog Broda i Velike Gorice saznaju što više o ta dva grada, bolje upoznaju svoju domovinu i nauče nešto novo, izjavila je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić.
Prema riječima Milade Mesarić, direktorice Turističke zajednice Velike Gorice, nakon što je brodska turistička zajednica nedavno u Velikoj Gorici promovirala program jednodnevnih izleta animirani su ravnatelji velikogoričkih škola da školske izlete ubuduće planiraju u Slavonskom Brodu. Također, i ovogodišnje studijsko putovanje velikogoričkih ravnatelja planira se u ovom dijelu Slavonije. U ime Gradske uprave i gradonačelnika Velike Gorice stručna suradnica za školstvo Zrinka Žirović zahvalila se na gostoprimstvu i izrazila zadovoljstvo početkom suradnje sa Slavonskim Brodom.
Nakon prijema u Gradskoj upravi, velikogorički ravnatelji obišli su Tvrđavu  Brod i upoznali program Živuće povijesti te Galeriju Ružić, Korzo, Spomen-dom Dragutina Tadijanovića, Franjevački samostan, zoološki vrt Milec, Etno selo Crljen i vilu Brlićevac.

Velikogoricani1.jpg

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA RAVNATELJE OSNOVNIH ŠKOLA IZ GRADA VELIKE GORICE U POVODU RAZMJENE ŠKOLSKIH IZLETA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.