OBILJEŽEN DAN MATURANATA NA BRODSKOM KORZU

matura20.jpgGrad Slavonski  Brod četrnaestu godinu zaredom organizirao je Dan maturanata, završnu svečanost za 1600 maturanata brodskih srednjih škola, u suradnji s Brodsko-posavskom županijom, Policijskom upravom, Sigurnost Buzov i ravnateljima srednjih škola.
Nakon mimohoda  šarene povorke maturanata u maštovitim odorama gradskim ulicama, na Korzu je priređen koncert „Bravo banda“ u kojem je uz 1600 maturanata uživalo i oko 5.000 posjetitelja.
Čestitke svim maturantima na završetku školovanja i ponašanju uz želje za uspjehom na ispitu zrelosti i daljnjem školovanju uputio je gradonačelnik Mirko Duspara poručivši im da su najbolji u Hrvatskoj što su dokazali i rastjeravši kišu.
Grad Slavonski Brod među rijetkim je gradovima koji na ovakav način organiziraju ispraćaj od srednje škole. Pored koncerta i organiziranog prijevoza kućama, Grad je nagradio i maturante koji su se iskazali ukupnim dojmom - ponašanjem, maštovitim izgledom, ekipnim držanjem, veseljem. Izletom u Bizovac nagrađen je 4 h razred Gimnazije Matija Mesić, matematičare koji su za ovu priliku izgledali kao aristokrati.
Pozitivni dojmovi s ovogodišnje završne priredbe dokazuju da s ovakvim načinom obilježavanja dana maturanata treba nastaviti i ubuduće. 

mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OBILJEŽEN DAN MATURANATA NA BRODSKOM KORZU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.