• Ostanite doma

OTVORENA POSLOVNICA SPLITSKE BANKE I URUČEN ČEK GRADU U AKCIJI „JA SAM TVOJ PRIJATELJ“

stbanka7.jpgNa današnjoj svečanosti predsjednik Uprave Splitske banke Pierre Boursot službeno je otvorio novu poslovnicu Splitske banke u Slavonskom  Brodu u ulici Petra Krešimira IV i tom prilikom uručio gradonačelniku Mirku Duspari ček na 30.000 kuna u akciji „Ja sam tvoj prijatelj“ za potporu opremanju novog dječjeg vrtića u Naselju „Andrija Hebrang“.
Splitska banka u Slavonskom Brodu posluje od 2004. godine i do 22.ožujka djelovala je u prostoru FINA-e. Kako se tijekom vremena banka afirmirala među građanima i pravnim subjektima pojavila se potreba za većim prostorom u kojem bi djelatnici na najbolji mogući način mogli pružati usluge sadašnjim i budućim klijentima. U sklopu nove Poslovnice nalazi se Služba poslovanja s građanstvom i Odjel za malo poduzetništvo s ukupno sedam djelatnika. Nova moderna poslovnica u samom središtu Slavonskog Broda potvrda je želje Splitske banke za daljnjom afirmacijom u Slavonskom Brodu kao članice snažne francuske bankarske grupacije Societe Generale grupacije koja sa sobom donosi snažnu bankarsku tradiciju, ali i modernu banku s osjećajem za regionalne specifičnosti.
Voditeljica brodske Poslovnice Splitske banke je Etelka  Valenta.

stbanka9.jpg

 

 

 

 

 

 

 

stbanka.jpg

 

 

 

 

 

 

 

stbanka1.jpg 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OTVORENA POSLOVNICA SPLITSKE BANKE I URUČEN ČEK GRADU U AKCIJI „JA SAM TVOJ PRIJATELJ“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.