• Ostanite doma

IZVEDBOM MJUZIKLA „JALTA, JALTA“ POČINJE 21. BRODSKO GLAZBENO LJETO KOJE ĆE POTRAJATI DO 30.SRPNJA

glazbenoljetopress.jpgU povodu sutrašnjeg početka 21.Brodskog glazbenog ljeta danas je na konferenciji za novinare javnosti predstavljen bogat i raznolik program ovogodišnje priredbe koji će moæi zadovoljiti brojne glazbene poklonike.
Uz zamjenicu gradonačelnika Ilijanu Vrbat Pejiæ program su predstavili ravnatelj Kazališno-koncertne dvorane Ivana  Brlić Mažuranić i član Progamskog odbora prof Hrvoje Špicer, predsjednik Programskog odbora Davor Gruber i gvardijan Franjevačkog samostana pater Sebastijan Golenić.
Izuzetno zadovoljstvo odabranim programom izrazila je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić dodajući kako će Brođani tijekom naredna dva mjeseca zaista moći uživati u brojnim kvalitetnim glazbenim predstavama među kojima se posebno ističu dvije izvedbe najizvođenijeg hrvatskog mjuzikla „Jalta, Jalta“ te prvi koncert na obnovljenim orguljama u crkvi Presvetog Trojstva.
Ravnatelj Kazališno-koncertne dvorane prof. Hrvoje Špicer kazao je da će na otvaranju kazalište Komedija prvi puta gostovati s obnovljenom „Jaltom“ izvan Zagreba.  Zbog velikog zanimanja publike „Jalta“ će u Kazališno-koncertnoj dvorani biti izvedena dva puta ( u 16,30 i u 20,00 sati).
Nakon toga 6.lipnja u crkvi Presvetog Trojstva gostovat će Zagrebački kvartet, na istoj pozornici12.lipnja bit će koncert ansambla „Camerata Garestin“ iz Varaždina, a 27.lipnja predstavit će se Mješoviti zbor zagrebačke katedrale.
U Kazališno-koncertnoj dvorani 19.lipnja plesnu večer pod nazivom „U susret ljetu“ priredit će članovi Studija za klasični i moderni ples „Brodski leptirići“. Brodski harmonikaški orkestar „Bela pl.Panthy“ predstavit će se sugrađanima cjelovečernjim koncertom 30.lipnja, a sutradan 1.srpnja i Brodski tamburaški orkestar.
U crkvi Presvetog Trojstva 11.srpnja bit će kolaudacija obnovljenih orgulja, a čast da prvi isprobaju zvuk novih orgulja pripala je vrsnim hrvatskim orguljašima porijeklom iz Slavonskog Broda Mariju Penzaru i Teni Novosel.
21.Brodsko glazbeno ljeto završava 30.srpnja koncertom za mlade grupe Psihomodo pop na Korzu.

glazbenoljetopress2.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti IZVEDBOM MJUZIKLA „JALTA, JALTA“ POČINJE 21. BRODSKO GLAZBENO LJETO KOJE ĆE POTRAJATI DO 30.SRPNJA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.