• Ostanite doma

U TIJEKU IZRADA STRATEŠKOG PLANA GOSPODARSKOG RAZVOJA GRADA SLAVONSKOG BRODA

razvojna1.jpgRazvojna agencija Grada Slavonskog Broda u suradnji s Gradom Slavonskim Brodom krenula je u izradu Strateškog plana gospodarskog razvoja Grada Slavonskog Broda. Plan će se raditi za desetogodišnje razdoblje, s naglaskom na razdoblje do 2013. godine i očekivani ulazak Republike Hrvatske u Europsku Uniju.
Proces izrade Strateškog plana započeo je početkom ove godine prikupljanjem podataka i analizom trenutne situacije u gradu.
Prva radionica održana je 1.lipnja uz sudjelovanje predstavnika javnog, poslovnog i civilnog sektora. Prvi dio radionice protekao je u upoznavanju s ciljevima strateškog plana kao i obvezama koje će imati svi dionici u njegovoj izradi dok je drugi dio bio interaktivnog karaktera i protekao u raspravi oko SWOT analize i glavnih razvojnih problema grada Slavonskog Broda. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U TIJEKU IZRADA STRATEŠKOG PLANA GOSPODARSKOG RAZVOJA GRADA SLAVONSKOG BRODA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.