PODJELA PAKETA HRANE I HIGIJENSKIH POTREPŠTINA OBITELJIMA IZMJEŠTENIM ZBOG POPLAVE I KLIZIŠTA

RomskoNikolic9.jpgSukladno jučerašnjem zaključku gradskog Stožera zaštite i spašavanja, sve obitelji ugrožene poplavama i klizištima obišli su predstavnici gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti zajedno s predstavnicima Centra za socijalnu skrb radi koordiniranog pružanja potrebne pomoći. Ugroženim obiteljima iz Romskog naselja smještenim kod prijatelja i rodbine danas su podijeljeni paketi prehrambenih namirnica (brašno, šećer, tjestenina, krumpir, konzerve...) i voća te higijenskih potrepština dovoljnih za jednotjednu uporabu. Radi se o donaciji 35 paketa Hrvatskog Crvenog križa u suradnji s Konzumom za izmještene obitelji iz Romskog naselja i Podvinja kao i iz Slobodnice i Vrpolja.
   Izmještenim obiteljima s više djece manjeg uzrasta Grad Slavonski Brod dodatno će osigurati dovoljne količine mlijeka i mliječnih prerađevina te dječje hrane kako bi se mogli prehraniti sve dok se ne vrate u svoje domove.
   Na donaciji se zahvalio Nenad Nikolić iz Savske ulice ističući zadovoljstvo odnosom Grada koji je od prvoga dana elementarne nepogode bio uz svoje stradale sugrađane.
RomskoNikolic18.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PODJELA PAKETA HRANE I HIGIJENSKIH POTREPŠTINA OBITELJIMA IZMJEŠTENIM ZBOG POPLAVE I KLIZIŠTA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.