KONSTITUIRANO PET NOVOIZABRANIH VIJEĆA MJESNIH ODBORA GRADA SLAVONSKOG BRODA

konstitvmo2.jpgDanas je započelo konstituiranje prvih pet novih Vijeća mjesnih odbora Grada Slavonskog Broda izabranih na izborima 23.svibnja, a preostalih 11 utemeljit će se u četvrtak, 10.lipnja.
Na početku konstituirajućih sjednica novoizabrane vijećnike u ime Grada pozdravio je i čestitao na izboru gradonačelnik Mirko Duspara istaknuvši da očekuje dobru suradnju svih vijeća s gradskom upravom.
Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Kolonija jednoglasno je izabran Ivan Katušić, a za potpredsjednika Marijan Grgić, obojica s Nezavisne liste Ivana Katušića.
Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Plavo Polje, također jednoglasno, izabran je Krunoslav Eraković iz HSP-a, a za dopredsjednika Tihomir Biščević iz SDP-a.
Novi čelnici Vijeća mjesnog odbora Brodsko Vinogorje birali su se tajnim glasovanjem jer su bila predložena dva kandidata. Novi predsjednik Vijeća  postao je Josip Krajnović iz HSP-a, a njegov zamjenik Ivan Ćosić, također iz HSP-a.
Na čelu najvećeg gradskog mjesnog odbora „dr Ante Starčević“ u naredne četiri godine bit će Branka Nikolić iz HSP-a koja je izabrana na tu dužnost jednoglasno. Njezin zamjenik izabran tajnim glasovanjem između dva kandidata postao je Mario Vučinić iz SDP-a.
Za novog predsjednika Vijeća Mjesnog odbora Centar izabran je Neven Jozić, a za njegova zamjenika Miroslav Mihelić, obojica iz HDZ-a.

mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti KONSTITUIRANO PET NOVOIZABRANIH VIJEĆA MJESNIH ODBORA GRADA SLAVONSKOG BRODA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.