NASTAVLJENO KONSTITUIRANJE DEVET NOVIH VIJEĆA MJESNIH ODBORA

konstitVMO.jpgDanas je nastavljeno konstituiranje devet novoizabranih vijeća mjesnih odbora na području Grada Slavonskog Broda.
Glatko i jednoglasno izabrano je čelništvo u Vijeću mjesnog odbora Lutvinka. Predsjednik vijeća ovog mjesnog odbora i u narednom mandatu  bit će Stribor Valenta iz SDP-a, a zamjenik će mu biti Kornelije Miković iz HSP-a.
Tajnim glasovanjem izabrani su čelnici Vijeća mjesnog odbora Andrija Hebrang. Dužnost predsjednice i nadalje obnašat će Slavica Nikšić iz SDP-a, a nova zamjenica predsjednice postala je Danijela Knežević iz HSP-a.
Jednoglasno za novog predsjednika Vijeća mjesnog odbora Antun Mihanović izabran je Dalibor Damičević iz HSP-a, a za zamjenicu predsjednika Đurđica Vrkljan iz SDP-a.
Najzanimljiviji je bio izbor čelnika vijeća mjesnog odbora Podvinje. Tajnim glasovanjem za predsjednicu je izabrana dosadašnja čelnica ovog mjesnog odbora Romana Mišić iz HSP-a, a tko će joj biti zamjenik odlučit će se na sljedećoj sjednici Vijeća budući da je u tajnom glasovanju za zamjenika rezultat dva puta bio neodlučen (4:4) zbog parnog broja nazočnih članova vijeća. 
Tajnim glasovanjem između dva kandidata za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Josip Rimac izabran je Ivan Kurelović iz HSP-a, a za zamjenika Pero Tomas iz HDSSB-a.
Nakon javnog glasovanja novi predsjednik Vijeća mjesnog odbor Jelas postao je Franjo Senjak (HSP), a zamjenik Ilija-Ilko Marić (SDP).
Nova predsjednica Vijeća mjesnog odbora Brodski Varoš postala je Ljiljana Tonkić (HDZ) dok je tajnim glasovanjem za zamjenika predsjednice izabran Renato Marić, također iz HDZ-a.
Nova predsjednica vijeća mjesnog odbora Mali Pariz postala je nakon tajnog glasovanja Zlatka Čičić (SDP), a zamjenik Zoran Senjak (HSP).
U Vijeću mjesnog odbora Josip Juraj Strossmayer predsjednik je postao Domagoj Babić (SDP), a zamjenik Dalibor Vašarević (HSP).
Novo Vijeće mjesnog odbora Budainka konstituirat će se u petak 11.lipnja, a mjesnog odbora Zrinski Frankopan u ponedjeljak 14.lipnja.

Analizirajući stranačku zastupljenost predsjednika Vijeća mjesnih odbora, od ukupno 14 dosad konstituiranih VMO HSP ima predsjednike u 7 mjesnih odbora, u 4 su predsjednici iz SDP-a, u dva mjesna odbora iz HDZ-a, a u jednom s Nezavisne liste Ivana Katušića. 

Od 13 dosad izabranih zamjenika predsjednika VMO, HSP ima 5, SDP 4, HDZ 2, a HDSSB i Nezavisna lista po jednog zamjenika. 
mt_gallery: 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti NASTAVLJENO KONSTITUIRANJE DEVET NOVIH VIJEĆA MJESNIH ODBORA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.