U PONEDJELJAK 14.LIPNJA POTPIS SPORAZUMA O PRIJATELJSTVU I SURADNJI IZMEĐU SLAVONSKOG BRODA I CELJA

BrodCelje.jpgU ponedjeljak 14.lipnja bit će u Celju potpisan Sporazum o prijateljstvu i suradnji između Grada Slavonskog Broda i Mestne občine Celje u Republici Sloveniji.
Sporazum će u nazočnosti čelnika Gradskih vijeća i Gradskih uprava potpisati gradonačelnici Mirko Duspara i Bojan Šrot.
Osnovni ciljevi potpisivanja Sporazuma su zajednički interesi u unapređenju gospodarskog, društvenog i kulturnog razvitka uz namjeru promicanja prijateljskih odnosa i suradnje između dva po mnogo čemu slična grada u dvjema susjednim državama.  
U Sporazumu stoji: „U našim međusobnim odnosima zalagat ćemo se za uspostavu i izgradnju prijateljskih odnosa i suradnje među društvenim, kulturnim, znanstvenim, obrazovnim, gospodarskim, športskim i drugim institucijama i subjektima Grada Slavonskog Broda u Republici Hrvatskoj i Mestne občine Celje u Republici Sloveniji.
Osobitu pozornost posvetit ćemo razvitku lokalne samouprave, suradnji u svim područjima razvitka grada i poticanju pitanja značajnih za lokalnu samoupravu, razmjeni znanja i iskustva u cilju unapređenja lokalne samouprave i upravljanju resursima grada.
U međusobnim odnosima poštivat ćemo naše različitosti i razvijati međusobno povjerenje, toleranciju i prijateljstvo kao temeljne vrijednosti ujedinjene Europe.“

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U PONEDJELJAK 14.LIPNJA POTPIS SPORAZUMA O PRIJATELJSTVU I SURADNJI IZMEĐU SLAVONSKOG BRODA I CELJA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.