SASTAO SE ORGANIZACIJSKI ODBOR 3.FESTIVALA AMATERSKIH KAZALIŠTA SLAVONSKI BROD

FAK1606B.jpgOd 23. do 28.kolovoza Slavonski Brod bit će domaćin 3.Festivala amaterskih kazališta (FAK) koji će pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda i ove godine posjetiteljima priuštiti  brojna  zanimljiva ostvarenja amaterskih kazališnih družina iz Hrvatske, BiH i Srbije, čulo se na današnjem skupu Organizacijskog odbora FAK-a. Organizatori iz Satiričkog kazališta mladih Slavonski Brod potrudili su se nedavno donijeti posebna pravila FAK-a i selekcionirati predstave. I ovogodišnji Festival otvorit će, prema tradiciji, prošlogodišnji pobjednici, članovi Kaštelanskog kazališta. Nakon toga na Ljetnoj pozornici ispred Kazališno-koncertne dvorane smjenjivat će se predstave Bjelovarskog kazališta, kazališta iz Belog Manastira, Viteza i Sombora, a posljednjeg dana brodskoj publici predstavit će se kazališna družina Štolcer iz Čakovca, pobjednici ovogodišnjeg državnog natjecanja.
Pored pokroviteljstva Grada Slavonskog Broda veću potporu u organizaciji 3.FAK-a obećali su i gradska Turistička zajednica i Brodsko-posavska županija.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti SASTAO SE ORGANIZACIJSKI ODBOR 3.FESTIVALA AMATERSKIH KAZALIŠTA SLAVONSKI BROD

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.