PRESICA U POVODU 16.REVIJE HRVATSKE DOMOLJUBNE PJESME „BRODFEST“ 24.LIPNJA

brodfest09.jpgUoči Dana državnosti, u četvrtak 24.lipnja 2010. u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić Mažuranić“ održat će se 16.Revija hrvatske domoljubne pjesme Brodfest koju će u petak na Dan državnosti u snimci moći vidjeti gledatelji i slušatelji Hrvatske televizije i Hrvatskog radija. 
Na današnjoj konferenciji za novinare direktor Festivala Šima Jovanovac predstavio je  program ovogodišnjeg Brodfesta na kojem će biti izvedene 24 domoljubne pjesme, uglavnom već rado slušane i popularne uspješnice i nekoliko novih skladbi.
Organizator je Multi Music Media, suorganizator Grad Slavonski Brod, pokrovitelj Brodsko-posavska županija, a medijski pokrovitelji HRT, CMC, Radio Slavonija, Posavska Hrvatska i Glas Slavonije.
Prema riječima pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti prof. Dubravke Marković, Grad Slavonski Brod pomogao je organizaciju Brodfesta ustupanjem dvorane s opremom i novčanom potporom od 60 tisuća kuna.
Publici u Kazališno-koncertnoj dvorani predstavit će se brojni poznati glazbenici i sastavi (Vera Svoboda, Dražen Žanko, Boris Ćiro Gašparac, Marta Nikolin, Mate Bulić, Vlatka Kopić, Željko Sesvečan, Stjepan Jeršek, Berde band, Najbolji hrvatski tamburaši, Slavonski dukati, Prva liga i dr.) među kojima će se kao debitanti naći Tomislav Bralić i klapa Intrade koji će tom prilikom dobiti posebno priznanje za promociju hrvatske domoljubne pjesme.
Ulaznice za Brodfest po cijeni od 40 kuna mogu se nabaviti i rezervirati u Hotelu Savus i Brod Turistu.

Brodfestpress3.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRESICA U POVODU 16.REVIJE HRVATSKE DOMOLJUBNE PJESME „BRODFEST“ 24.LIPNJA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.