U POVODU DANA ANTIFAŠISTIČKE BORBE ODANA POČAST ANTIFAŠISTIČKIM BORCIMA I SVIM ŽRTVAMA ZA HRVATSKU

danafb.jpgU povodu sutrašnjeg nacionalnog blagdana Dana antifašističke borbe, u spomen na osnutak prve antifašističke postrojbe 1941.godine u porobljenoj Europ u šumi Brezovica kod Siska, danas je izaslanstvo Grada Slavonskog Broda zajedno s čelnicima Brodsko-posavske županije, predstavnicima političkih stranaka, udruga i MUP-a položilo vijence i zapalilo svijeće kod Središnjeg križa, Spomen-kosturnice poginulim pripadnicima NOB-a i Domobranskog križa na Gradskom groblju. U izaslanstvu Grada nalazili su se zamjenici gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić i Zoran Ivanović, predsjednik Gradskog vijeća Mijo Golubičić i gradski vijećnik Mario Rubil.
Na taj način odana je dužna počast antifašističkim borcima, braniteljima iz Domovinskog rata i svim žrtvama čiji su životi utkani u temelje slobodne i demokratske Hrvatske kojoj je antifašizam jedna od bitnih odrednica.

 

 danafb4.jpgdanafb2.jpgdanafb3.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U POVODU DANA ANTIFAŠISTIČKE BORBE ODANA POČAST ANTIFAŠISTIČKIM BORCIMA I SVIM ŽRTVAMA ZA HRVATSKU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.