U PUNOM JEKU REKONSTRUKCIJA RADIĆEVE ULICE, ZEMLJANI RADOVI U VRTLARSKOJ

RekRadic1.jpgOstvarenje ovogodišneg programa izgradnje nerazvrstanih gradskih cesta i pješačkih staza primiče se kraju. Trenutno je najživlje u produžetku ulice Stjepana Radića u MO Josip Rimac gdje se ugrađuju rubnjaci. U sklopu temeljite rekonstrukcije 1.100 metara dugog produžetka Radićeve  ulice, zapadno od skretanja za Romsko naselje, izgradit će se i nekoliko ugibališta za javni gradski prijevoz i autobusno okretište.
Nakon završetka rekonstrukcije Domobranske ulice na Plavom polju izgradit će se i produžetak pješačke staze u Borovskoj ulici, od križanja s Domobranskom do Hoffmanove.
U Mjesnom odboru Brodsko Vinogorje nakon asfaltiranja produžetka Vinogorčeve ulice započeli su zemljani radovi u Vrtlarskoj ulici te pripreme za izgradnju parkirališta uz ulicu Velike Gospe u blizini crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije. 

Vrtlarska2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

StazaprodBorov.jpg 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U PUNOM JEKU REKONSTRUKCIJA RADIĆEVE ULICE, ZEMLJANI RADOVI U VRTLARSKOJ

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.