KANDIDIRANO DEVET PROGRAMA MINISTARSTVU KULTURE NA NATJEČAJU ZA JAVNE POTREBE U KULTURI RH ZA 2011.

Tvrdjavabrod1.jpgOvoga tjedna (20.srpnja) istekao je rok za podnošenje prijava na poziv Ministarstva kulture za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2011.godinu. Grad Slavonski Brod kandidirao je ukupno devet projekata vrijednih više od 2,5 milijuna kuna.
Iz proračuna RH financirat će se razni programi, od redovne djelatnosti ustanova i strukovnih udruga u kulturi do kulturno-umjetničkog amaterizma, zaštite i očuvanja kulturnih i nematerijalnih kulturnih dobara, književnih manifestacija, muzejsko-galerijske i knjižnične djelatnosti, zaštite i očuvanja arheoloških dobara, investicijskih potpora i dr.
   Uz redovnu kandidaturu dječjih svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić“, Grad Slavonski Brod prijavio je i izradu projektne dokumentacije za Muzej granica (vojne krajine) u Tvrđavi, uređenje Hrvatskog doma i Spomen-doma Đuro Đaković u Brodskom Varošu, uređenje unutrašnjeg atrija u Spomen-domu Dragutin Tadijanović, nastavak uređenja Centra mladih, uređenje Brlićevca i Vatrogasnog doma te perivoja u Tvrđavi Brod u suradnji s Poljoprivrednim fakultetom.
 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti KANDIDIRANO DEVET PROGRAMA MINISTARSTVU KULTURE NA NATJEČAJU ZA JAVNE POTREBE U KULTURI RH ZA 2011.

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.