PRIJEM ZA KAJAKAŠE I KANUISTE „MARSONIJE“, ČETIRI GODINE UZASTOPCE EKIPNE PRVAKE HRVATSKE

KKKMars.jpgU Zagrebu, na jezeru Jarun, 17. i  18.srpnja održano je juniorsko i seniorsko prvenstvo Republike Hrvatske u kajaku i kanuu na mirnim vodama na kojem su natjecatelji KKK Marsonia četvrtu godinu uzastopno osvojili prvo mjesto. Time su potvrdili da su posljednjih godina uvjerljivo najuspješniji hrvatski klub u kajaku i kanuu na mirnim vodama što je rezultat dugogodišnjeg odličnog stručnog rada i organizacije.
Tim povodom danas je zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović upriličio prijem za prvake Hrvatske na kojem su bili kajakaši Marko i Ivan Lipovac i Mario Ivić, kanuisti Vedran Božić i Antonio Martić, predsjednik kluba Čedomir Brajković, član Izvršnog odbora Miroslav Mičević i trener Josip Kamerer.
Čestitajući im na sjajnim ovogodišnjim rezultatima kojim su na najbolji način promovirali Grad Slavonski  Brod u Hrvatskoj i inozemstvu, iza kojih stoji ogroman trud i odricanje, zamjenik gradonačelnika Ivanović naglasio je da će Grad i dalje maksimalno podržavati ovaj klub. Skorim preseljenjem atletičara na stadion S.Vlajnić-Dida, kajakaši i kanuisti dobit će više prostora u klupskom domu na gradskom stadionu uz Savu.
Zahvalivši se Gradu na dosadašnjoj značajnoj potpori, predsjednik KKK Marsonia Čedomir Brajković naglasio je kako klub ima viziju kako iskoračiti i na međunarodnu scenu i osvajati odličja na europskim i svjetskim prvenstvima, ali za to je nužan najmanje četverogodišnji ciklus vrhunskog rada za što su potrebni još bolji uvjeti i novčano praćenje. Potencijala za taj iskorak imamo, ali za takav rad ovi nadareni natjecatelji moraju imati osiguranu budućnost, kazao je Brajković.
Dosad su kajakaši i kanuist Marsonije usprkos profesionalnom pristupu sportu imali amaterski status. Za poboljšanje tog statusa nužno je uključivanje i države koja treba prepoznati potencijal brodskih nadarenih veslača, prije svega Marina Lipovca, Antuna Novakovića, Luke Marijića i dr.

KKKMars4.jpg

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA KAJAKAŠE I KANUISTE „MARSONIJE“, ČETIRI GODINE UZASTOPCE EKIPNE PRVAKE HRVATSKE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.