PREDSTAVLJENA ISKUSTVA IZ ISTRE U RAZVOJU BICIKLISTIČKOG TURIZMA

Istraciklo12.jpgUvod u prvu biciklijadu Mali Pariz-Klakar u organizaciji brodskih udruga LIMA i BCKLAN bilo je predstavljanje u Gradskoj vijećnici iskustava iz Istre u promociji biciklističkog turizma u Hrvatskoj. O razvoju cikloturizma u Istri govorio je Martin Čotar iz Upravnog odjela za turizam Istarske županije, a o ponudi cikloturistima vodeće hotelske kompanije Maistra iz Rovinja menadžerica Meri Vidulin.
Uz predstavnike Grada, županijske turističke zajednice, organizatore i sponzore biciklijade, ovo zanimljivo predstavljane pratio je i Tomislav Vukovac iz Ministarstva turizma istaknuvši namjeru ministarstva da pomogne zaokruživanju biciklističke ponude i dovršetku projekta uređenja biciklističkih staza „ruta Sava“ u Brodsko-posavskoj županiji.
Iako je biciklistički turizam u Hrvatskoj tek u začecima, Istra se zahvaljujući dugogodišnjim ulaganjima pozicionirala u poželjno cikloturističko odredište. Koristeći već 43 uređene staze, od kojih je najduža Parenzana na trasi  nekdašnje uskotračne pruge Poreč-Trst te ostale smještajne, uslužne i zabavne segmente bogate cikloturističke ponude turisti mogu na biciklima otkrivati čari unutrašnjosti Istre.
Prva biciklijada Mali Pariz-Klakar najava je da prostora za razvoj cikloturizma ima i u Slavonskom Brodu i okolici.
Istraciklo.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PREDSTAVLJENA ISKUSTVA IZ ISTRE U RAZVOJU BICIKLISTIČKOG TURIZMA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.