Ispis
Kategorija: Vijesti

Liviaprijem.jpgDanas je zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović upriličio prijem za Sandu Liviju Maduna u povodu osvajanja zlatne medalje u juniorskoj konkurenciji na 15.Svjetskom prvenstvu ITF Tekvando federacije u Južnoj Koreji.  Čestitajući mladoj Brođanki na zapaženom uspjehu u kojeg je ugrađeno višegodišnje naporno vježbanje, zamjenik gradonačelnika izrazio je uvjerenje da će joj to biti podstrek za nastavak karijere i uručio prigodni poklon.
Velika čast za Liviju bio je izbor za davateljicu prisege na svečanom otvaranju velikog tekvando skupa koji je u kolijevci ovog borilačkog sporta okupio tri tisuće natjecatelja iz cijelog svijeta.
Uspon na najviše postolje u sparingu u juniorskoj konkurenciji bio je najveća nagrada Liviji za devetgodišnje bavljenje ovim sportom, mukotrpno treniranje i odricanje, a davanje svečane prisege pred tisućama natjecatelja poseban doživljaj kojeg će se još dugo sjećati. 
Prijemu je bio nazočan i trener Dominik Maduna te junior Perica Kovačević, također sudionik Svjetskog prvenstva ITF federacije i član brodskog Tekvando kluba „Semper Fidelis“.

Liviaprijem11.jpg