OČITOVANJE U POVODU PROZIVKE MIJE GOLUBIČIĆA NA PRESICI HSP-a dr. A.STARČEVIĆ

gradvijec12.jpgVezano za izjavu Mije Golubičića na današnjoj konferenciji za novinare HSP dr. Ante Starčević kako je Gradonačelnik zabranio dostavu tonskog zapisa 12. sjednice Gradskog vijeća, očitujemo se kako slijedi:
   -Gospodin Mijo Golubičić telefonski je kontaktirao Upravni odjel za lokalnu samoupravu tražeći da mu se dostavi tonski zapis 12. sjednice Gradskog vijeća. Netočni su navodi g. Mije Golubičića da je gradonačelnik zabranio službenicima da mu se dostavi tonski zapis navedene sjednice. Službenici su upozorili Miju Golubičića da kao službenici Gradske uprave nisu ovlašteni postupati bez naloga pročelnika. Gospodin Mijo Golubičić zamoljen je da svoje traženje dostavi putem e-maila ili telefaksa. Došavši u prostorije Upravnog odjela za lokalnu smoupravu stručna suradnica ispisala je dopis prema njegovom traženju, isti urudžbirala i uputila na postupanje.
Službenici Upravnog odjela za lokalnu samoupravu nisu javne osobe, nisu političari i nisu zaslužili da ih se osobno proziva i napada u javnosti, posebno onda kada im se ne ostavi pravo niti mogućnost obrane.
                                                                                                                                         Službenici Upravnog odjela za lokalnu samoupravu
 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OČITOVANJE U POVODU PROZIVKE MIJE GOLUBIČIĆA NA PRESICI HSP-a dr. A.STARČEVIĆ

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.