U TIJEKU REKONSTRUKCIJA DIJELA ULICE DON IVE PRODANA I PRIPREME ZA POSTAVLJANJE NADSTREŠNICA

RrekonProdan1.jpgNakon asfaltiranja parkirališta kod crkve Sv.Josipa Radnika uz Jarićevu ulicu u MO „Josip Rimac“ radovi na izgradnji nerazvrstanih gradskih cesta nastavljeni su rekonstrukcijom ceste u ulici don Ive Prodana u dužini od 400 metara.
U ulici don Ive Prodana, od križanja s Došenovom prema poljoprivrednoj školi, poslije postavljanja malih rubnjaka asfaltirat će se dio ceste oštećen prilikom gradnje kanalizacijske mreže.
Od ove godine planiranih radova na izgradnji nerazvrstanih gradskih cesta ostala je ulica Ljudevita Jonkea uz Glogovicu, od Užarevićeve do Bachove, gdje se čeka na izgradnju kanalizacijske mreže nakon uređenja korita kanala.

 

Ovih dana izbetonirana su postolja na kojima će biti postavljene nadstrešnice na autobusnim stajalištima. Nadstrešnice će se postaviti na ukupno devet lokacija, od kojih su dvije u ulici Pavla Šubića na Jelasu i u nedavno temeljito rekonstruiranoj Radićevoj ulici, u Zagrebačkoj, Osječkoj, Budakovoj ulici  i dr.
Uskoro će započeti i radovi na izgradnji dva nova autobusna ugibališta u Zagrebačkoj i Budakovoj ulici.
PostoljeSubiceva.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U TIJEKU REKONSTRUKCIJA DIJELA ULICE DON IVE PRODANA I PRIPREME ZA POSTAVLJANJE NADSTREŠNICA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.