ODRŽANA PRETHODNA STRUČNA RASPRAVA U TIJEKU IZRADE NACRTA IZMJENA I DOPUNA PUP-A „ANDRIJA HEBRANG“

NaseljeHebrang.jpgU tijeku izrade izmjena i dopuna provedbenog urbanističkog plana „Andrija Hebrang", u Gradskoj vijećnici održana je prethodna stručna rasprava.
Na raspravi su stručni izrađivači sa Arhitektonskog fakulteta iz Zagreba, predstavnici Grada, Brodsko-posavske županije, Đakovačke biskupije te nadležnih tijela s javnim ovlastima raspravljali o ostvarivanju mogućnosti gradnje nove zgrade Gimnazije, zgrade Veleučilšta, studentskog doma, nove župne crkve s pastoralnim centrom, središnjeg trga i parka naselja, povećanja parkirališnih mjesta uz Glogovicu i o drugim problemima na području Naselja „Andrija Hebrang“.
Nakon provedene prethodne rasprave i korigiranja plana u skladu sa stručnim primjedbama iznesenim na prethodnoj raspravi, utvrdit će se prijedlog plana za javni uvid u trajanju od 15 dana s javnom raspravom, a sve u skladu sa Zakonom o prostornom uređenjem i gradnji.
PrethrasprUPUAH1.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ODRŽANA PRETHODNA STRUČNA RASPRAVA U TIJEKU IZRADE NACRTA IZMJENA I DOPUNA PUP-A „ANDRIJA HEBRANG“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.