RAZVOJNA AGENCIJA GRADA U SURADNJI S VELEUČILIŠTEM ORGANIZIRA EDUKACIJU IZ INFORMATIKE

Racunala.jpgRazvojna agencija Grada Slavonskog Broda u suradnji s Veleučilištem u Slavonskom Brodu te uz financijsku potporu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva organizira ciklus edukacija na temu "Osnove rada na računalu".
Edukacija će trajati 20 školskih sati, pokriva osnovno korištenje računalnih alata u modernom uredskom poslovanju, a obuhvaća sljedeće module:
• Osnove PC računala i Windowsi  (4 sata)
• MS Word – pisanje i obrada teksta (12 sati)
• Internet i rad na mreži (4 sata)
Edukacija će se održati u u prostorima Veleučilišta u Slavonskom Brodu, Dr. Mile Budaka  1, u slijedećim terminima:
15. i 16.rujna od 11 do 14 sati i 22 i 23.rujna od 11 do 14 sati
Edukaciju će održati Mirko Cobović i Ivica Lacković, predavači na Veleučilištu u Slavonskom Brodu.
Edukacija je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima ili potencijalnim poduzetnicima (u fazi osnivanja) koji imaju malo ili nikakvo poznavanje rada na računalu. Ukoliko se prijavi više kandidata koji zadovoljavaju iste kriterije, prednost će imati oni koji su se prije prijavili. Odabrani polaznik mora se obvezati da će redovito pohađati predmetne edukacije
Edukacija je besplatna za sve sudionike. Zbog ograničenog broja sudionika prijaviti se mogla jedna osoba po poduzeću/obrtu.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 035/ 217-092 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti RAZVOJNA AGENCIJA GRADA U SURADNJI S VELEUČILIŠTEM ORGANIZIRA EDUKACIJU IZ INFORMATIKE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.