ZAPOČELA OBVEZNA JESENSKA DERATIZACIJA NA PODRUČJU GRADA

tvrdjavaokolis2.jpgPočetkom ovoga tjedna započela je obvezna jesenska deratizacija na području Grada Slavonskog Broda koja će uz javne zelene površine, obale vodotokova, kanalizacijski sustav i gradsku deponiju, koji su tretirani u proljetnoj deratizaciji, obuhvatiti i individualna domaćinstva i zgrade zajedničkog stanovanja.
Zbog velikog broja domaćinstava (12.000) i stanova u zgradama (6.000) planirano vrijeme trajanja deratizacije je 33 dana osim ako vremenske prilike budu nepovoljne ili neki drugi objektivni razlog uvjetuje produžetak rokova.
Sukladno ugovoru s Gradom, izvoditelj deratizacije je tvrtka Argus-veterinarska stanica Slavonski Brod, a nadzor obavlja Zavod za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije.
Postavljanje mamaca za štetne glodavce počelo je od rubnih dijelova grada: Podvinja, Brodskog Vinogorja, Brodskog Varoša i Budainke.
O početku deratizacije obavješteni su i Sanitarna i Veterinarska inspekcija, Državni ured za zaštitu i spašavanje, Hitna pomoć, MUP,  Vodovod i veterinarske ambulante na području Grada.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAPOČELA OBVEZNA JESENSKA DERATIZACIJA NA PODRUČJU GRADA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.