RAZVOJNA AGENCIJA GRADA SLAVONSKOG BRODA PROVODI PROJEKT „OBRAZOVANJE ZA PODUZETNIŠTVO“

rasbedu.jpgRazvojna agencija Grada Slavonskog Broda u suradnji s Veleučilištem u Slavonskom Brodu i uz novčanu potporu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva započela je danas ciklus edukacija na temu "Osnove rada na računalu".
Dvotjednu edukacija u ukupnom trajanju od 20 školskih sati održavaju predavači s Veleučilišta u Slavonskom Brodu. S obzirom da je ova edukacija izazvala veliki interes poduzetnika i obrtnika, s njom će se nastaviti i sljedeće godine.
NAKON  INFORMATIKE SLIJEDI EDUKACIJA O KREIRANJU BRENDA
Ovo je samo jedna u nizu edukacija koju će Razvojna agencija provesti do kraja ove godine u svrhu provedbe Projekta "Obrazovanje za poduzetništvo".
Sljedeća edukacija održat će se 11. i 12. listopada 2010. u prostorijama Glazbene škole u Slavonskom Brodu, a tema će biti Kreiranje brenda. Cilj je upoznati sudionike sa značajkama marketinške koncepcije, prvenstveno s praksom upravljanja robnom markom - od kreiranja, preko komuniciranja, do pozicioniranja brenda na domaćem i stranom tržištu.
Do kraja godine održat će se i edukacije za Poslovni plan i Upravljanje kvalitetom.
Navedene će edukacije sukladno antirecesijskim mjerama i potpori Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva biti besplatne za sve poduzetnike i obrtnike.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti RAZVOJNA AGENCIJA GRADA SLAVONSKOG BRODA PROVODI PROJEKT „OBRAZOVANJE ZA PODUZETNIŠTVO“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.