U DJEČJEM VRTIĆU PČELICA OTVORENI NOVI PROSTORI ZA JOŠ DVIJE SKUPINE DJECE

NOVAPCEL7.jpgDječji vrtić Pčelica od danas je bogatiji za dvije nove skupine mališana, od kojih jedne jasličnog uzrasta,  koje su smještene u rekonstruirane prostore bivše uprave gradske ustanove Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić. U dvije skupine ima prostora za ukupno 50 djece,  a kako sva mjesta još nisu popunjena zainteresirani roditelji mogu se informirati oko upisa u upravu ustanove u Naselju Andrija Hebrang, u vrtiću Hlapić. 
Prošlogodišnjim preseljenjem uprave ustanove iz vrtića Pčelica u novi vrtić Hlapić ostao je neiskorišteni prostor u dvije velike sobe koji je proteklih mjeseci rekonstruiran, oličen i opremljen novim namještajem i priborom.
Proširenjem vrtića Pčelica na još dvije odgojne skupine (jedne jasličnog uzrasta i jedne kombinirane) zadovoljene su potrebe za upisom u ustanovu Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić sve djece čiji su roditelji podnijeli zahtjev za upis u proteklom natječaju.
   -Otvaranje novog vrtića Hlapić na Hebrangu za 6 odgojnih skupina i proširenje vrtića Pčelica za još dvije odgojne skupine, pokazuju da osnivač naše ustanove, grad Slavonski Brod, stalno razmišlja i skrbi o svojim najmlađima, u što se uklapaju i najave o planiranju gradnje jednog vrtića i u naselju Zrinski Frankopan. Izuzetno sam zadovoljna time jer skrb za djecu predškolske dobi je definitivno na zadovoljavajućoj razini čime Grad opravdava i naslov „Grada-prijatelja djece“, istaknula je prilikom otvaranja novih prostora u Dječjem vrtiću Pčelica Zorana Butorac, ravnateljica ustanove Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić.
Zajednička želja i cilj Ustanove i osnivača jest da sva djeca u gradu, i onih roditelja koji nisu zaposleni, imaju pravo pohađati jedan od predškolskih programa.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U DJEČJEM VRTIĆU PČELICA OTVORENI NOVI PROSTORI ZA JOŠ DVIJE SKUPINE DJECE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.