POČELO OBILJEŽAVANJE DANA POLICIJE I BLAGDANA ZAŠTITNIKA SVETOG MIHOVILA

POLIC11Y.jpgPolaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen-obilježja poginulim pripadnicima MUP-a ispred zgrade Policijske uprave u Mažuranićevoj ulici i kod središnjeg križa na Gradskom groblju danas je u Slavonskom Brodu započelo obilježavanje Dana policije i blagdana zaštitnika Svetog Mihovila.
Počast svim policajcima poginulim na brojnim bojišnicama u Domovinskom ratu u ime Grada Slavonskog Broda odalo je izaslanstvo koje je predvodila zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić.
Nakon svete mise u crkvi Gospe od Brze Pomoći upriličena je na Korzu prezentacija policijske opreme  uz pokazne vježbe interventne policije, a na svečanosti u dvorani Postaje prometne policije u Slobodnici uručene su pohvalnice zaslužnim policijskim službenicima i zahvalnice građanima. 

mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POČELO OBILJEŽAVANJE DANA POLICIJE I BLAGDANA ZAŠTITNIKA SVETOG MIHOVILA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.