• Ostanite doma

U TEHNIČKOJ ŠKOLI PREDSTAVLJEN PROJEKT „SB SOLARNI DEMONSTRACIJSKI CENTAR“, PRVI U HRVATSKOJ

TEHSK18.jpgU Tehničkoj školi u Slavonskom Brodu upriličeno je završno predstavljanje projekta „SB Solarni demonstracijski centar“ u sklopu kojeg je otvoren i učenički praktikum za solarnu tehnologiju. Ovim projektom financiranim najvećim dijelom iz  IPA programa EU, brodska Tehnička škola prva je u Hrvatskoj dobila vlastitu solarnu elektranu u kojoj će proizvoditi električnu energiju za vlastite potrebe i HEP, ali i verificirala novi obrazovni program upravljanja solarnim sustavima koji će biti ponuđen i za osposobljavanje odraslih na tržištu rada.
Čestitke ravnateljici prof. Janji Brekalo i nastavnicima Tehničke škole na uspješno ostvarenom projektu uputila je u ime Grada zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić istaknuvši interes Grada za suradnjom u primjeni solarne tehnologije. 
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U TEHNIČKOJ ŠKOLI PREDSTAVLJEN PROJEKT „SB SOLARNI DEMONSTRACIJSKI CENTAR“, PRVI U HRVATSKOJ

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.