OBILJEŽENA PETA OBLJETNICA OSNUTKA VELEUČILIŠTA SLAVONSKI BROD

VELEU5I.jpgNa prigodnoj svečanosti u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić Mažuranić“ u nazočnosti brojnih gostiju i studenata obilježena je 5.obljetnica osnutka Veleučilišta Slavonski Brod i početak nove akademske 2011./2012. godine. Na današnji dan 2006.godine uredbom Vlade RH osnovano je Veleučilište u Slavonskom Brodu koje je u proteklih pet godina uspjelo ostvariti osnovne ciljeve dobivanjem trajnih dopusnica za sva tri stručna studija (Menadžmenta, Hortikulture i Proizvodnog strojarstva) i stvaranjem vlastitog znanstveno-nastavnog kadra.
Govoreći o prvih pet godina rada Veleučilišta, dekan prof. dr. Antun Stoić  posebno se zahvalio Gradu Slavonskom Brodu, jednom od inicijatora osnivanja Veleučilišta uz Brodsko-posavsku županiju i Sveučilište J.J. Strossmayer iz Osijeka, i na potpori dodjelom na korištenje prostora u Gupčevoj ulici.
Čestitajući upravi i studentima 5.obljetnicu rada Veleučilišta, zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić izrazila je spremnost Grada u zajedničkom stvaranju još kvalitetnijih materijalnih uvjeta za daljnje napredovanje Veleučilišta, uvođenje novih studijskih programa i razvoj visokog obrazovanja u Slavonskom Brodu. Zahvalila se pritom svima koji podržavaju napredak brodskog Veleučilišta, posebno predsjednici Upravnog vijeća i rektorici osječkog Sveučilišta prof. dr. Gordani Kralik.
Na kraju svečanosti uručene su nagrade najuspješnijim studentima Veleučilišta, a šestom naraštaju studenata podijeljeni indeksi.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OBILJEŽENA PETA OBLJETNICA OSNUTKA VELEUČILIŠTA SLAVONSKI BROD

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.