U POVODU MEĐUNARODNOG DANA STARIJIH OSOBA U SUBOTU 1.10. POPODNEVNA ŠETNJA DO POLOJA

VJEZBAJMOZAJEDNO.jpgU povodu obilježavanja 1. listopada, Međunarodnog dana starijih osoba, polaznice programa rekreacije koji se provodi u Dnevnom boravku za starije osobe organiziraju popodnevnu šetnju do Poloja za sve starije sugrađane. Polazak je u 17 sati ispred "Brođanke".
Grad Slavonski Brod u suradnji s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i gradskim Društvom Crvenog križa već niz godina provodi Program pomoći u kući starijim osobama, a od 2009. godine ovaj je program proširen Dnevnim boravkom za starije osobe.
Dnevni boravak se nalazi u prostoru doma MO "Josip Juraj Strossmayer" u sklopu kojeg naši stariji sugrađani mogu koristiti sadržaje koji im obogaćuju slobodno vrijeme kroz druženje, edukativne i zdravstvene programe, kreativne aktivnosti, izlete i ostale aktivnosti po njihovom izboru. Jedna od aktivnosti je i program rekreacije pod nazivom «Vježbajmo zajedno».

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U POVODU MEĐUNARODNOG DANA STARIJIH OSOBA U SUBOTU 1.10. POPODNEVNA ŠETNJA DO POLOJA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.