DAN RUŽIČASTE VRPCE, 3.SAJAM ZA BEBE, 6. EUROPA KUP U GAĐANJU SAMOSTRELOM

SAJBEB3.jpgProteklog vikenda na Korzu je obilježan Dan ružičaste vrpce i upriličen 3.Sajam za mame i bebe, a u Sportskoj dvorani Vijuš održan tradicionalni 6.Europa kup u gađanju samostrelom u dvorani.
Nastojeći podržati ove društvene događaje podršku organizatorima u ime Grada dala je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić. Među tridesetak hrvatskih gradova,
Zahvaljujući Udruzi žena operiranih od raka dojke Nada i Slavonski Brod se među tridesetak hrvatskih gradova uključio u humanitarnu akciju Dan ružičaste vrpce s ciljem upozoravanja na važnost ranog otkrivanja raka dojke.
Udruga Iskra u suradnji s patronažnom službom Doma zdravlja organizirala je po treći puta na Korzu Sajam za mame i bebe koji je okupio brojne izlagače opreme i hrane za najmlađe i izmamio na središnji trg mnoge roditelje i mališane koji su uživali u brojnim programima.
Sportska dvorana Vijuš bila je poprište dvodnevnog 6.Europa kupa u gađanju samostrelom u dvorani koji je zaslugom organizatora i još aktivnog natjecatelja Željka Tijana ponovo okupio najbolje samostreličare iz cijele Europe.

mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti DAN RUŽIČASTE VRPCE, 3.SAJAM ZA BEBE, 6. EUROPA KUP U GAĐANJU SAMOSTRELOM

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.