DAN RUŽIČASTE VRPCE, 3.SAJAM ZA BEBE, 6. EUROPA KUP U GAĐANJU SAMOSTRELOM

Objavljeno: 03. listopada 2011.

SAJBEB3.jpgProteklog vikenda na Korzu je obilježan Dan ružičaste vrpce i upriličen 3.Sajam za mame i bebe, a u Sportskoj dvorani Vijuš održan tradicionalni 6.Europa kup u gađanju samostrelom u dvorani.
Nastojeći podržati ove društvene događaje podršku organizatorima u ime Grada dala je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić. Među tridesetak hrvatskih gradova,
Zahvaljujući Udruzi žena operiranih od raka dojke Nada i Slavonski Brod se među tridesetak hrvatskih gradova uključio u humanitarnu akciju Dan ružičaste vrpce s ciljem upozoravanja na važnost ranog otkrivanja raka dojke.
Udruga Iskra u suradnji s patronažnom službom Doma zdravlja organizirala je po treći puta na Korzu Sajam za mame i bebe koji je okupio brojne izlagače opreme i hrane za najmlađe i izmamio na središnji trg mnoge roditelje i mališane koji su uživali u brojnim programima.
Sportska dvorana Vijuš bila je poprište dvodnevnog 6.Europa kupa u gađanju samostrelom u dvorani koji je zaslugom organizatora i još aktivnog natjecatelja Željka Tijana ponovo okupio najbolje samostreličare iz cijele Europe.

mt_gallery: