• Ostanite doma

INICIJATIVA POVJERENSTVA ZA OSOBE S INVALIDITETOM: DODJELA NAGRADA ZA VOLONTERA I POSLODAVCA GODINE

SB Tvrdjava12.jpgU prostorijama Društva multiple skleroze održana je redovna sjednica Povjerenstva za osobe s invaliditetom Grada Slavonskog Broda na kojoj je pokrenuta inicijativa za dodjelom nagrada za volontera i poslodavca godine. Donijeta je odluku o objavi Javnog poziva za predlaganje kandidata za dodjelu ovih nagrada i imenovani članovi povjerenstava za odabir kandidata. Javni poziv raspisuje Grad Slavonski Brod, a bit će objavljen uskoro na službenoj web stranici Grada.
Na sjednici je bilo govora i o uvođenju asistenta u nastavi u dvije osnovne škole u gradu te o suradnji gradske Službe za pomoć u kući s udrugama koje su ove godine od strane Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi ostvarile potporu za provedbu programa pomoći u kući za svoje članove.
U pripremi je obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom (3.prosinca) i Međunarodni dan volontera (5.prosinca).


      

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti INICIJATIVA POVJERENSTVA ZA OSOBE S INVALIDITETOM: DODJELA NAGRADA ZA VOLONTERA I POSLODAVCA GODINE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.