OSNOVANA UDRUGA TURISTIČKI KLASTER SLAVONSKI BROD

TURKLASTER.jpgU cilju ostvarenja brojnih projekata iz Akcijskog plana turističkog razvoja grada Slavonskog Broda utemeljena je udruga Turistički klaster Slavonski Brod.
Na osnivačkoj skupštini za predsjednicu Klastera jednoglasno je izabrana Vesna Živković iz Brod-turista, za dopredsjednika Sinišu Panthy iz Putničke agencije Astralis travel, a za klaster menadžera Zdravko Gangur. 
Osnivačkoj skupštini u Galeriji Ružić odazvalo se tridesetak osnivača iz privatnog i javnog sektora.
Grad Slavonski Brod među prvima u Hrvatskoj usvojio je strateški Master plan turističkog razvoja za narednih deset godina, a u sklopu toga i godišnji Akcijski plan s 40-ak konkretnih projekata i programa u cilju ostvarenja vizije turističkog razvoja grada.
Okupljanjem brojnih zainteresiranih turističkih poduzetnika novoutemeljeni Turistički klaster trebao bi uz očekivanu potporu Ministarstva gospodarstva potaknuti što brže ostvarenje projekata i programa iz Akcijskog plana. 
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OSNOVANA UDRUGA TURISTIČKI KLASTER SLAVONSKI BROD

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.