SJEĆANJE NA 19.OBLJETNICU EGZODUSA HRVATA I BOŠNJAKA IZ BOSANSKE POSAVINE

Bos Brod.jpgNa današnji dan 1992. godine okupiran je Bosanski Brod čime je završena višemjesečna bitka za Bosansku Posavinu, jedna od najkrvavijih etapa u životima Posavljaka s obadvije strane rijeke Save. U povodu 19. obljetnice egzodusa hrvatskog i bošnjačkog naroda iz bosanske Posavine, Koordinacija Udruga proisteklih iz 101. bosanskobrodske brigade HVO u zajedništvu s brojnim izaslanstvima civilnih i vojnih struktura, među kojima i Grada Slavonskog Broda, odat će počast svim poginulim braniteljima polaganjem vijenaca na Gradskim grobljima u Bosanskom i Slavonskom Brodu.
Nakon toga, u prostorijama Udruge u Podvinju posjetit će se Spomen-soba u kojoj su ispisana imena i postavljene fotografije poginulih pripadnika 101. brigade HVO.
Po tradiciji, počast svim poginulima odat će se s prvim sumrakom ispod savskog mosta puštanjem upaljenih lampiona uz rijeku Savu.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti SJEĆANJE NA 19.OBLJETNICU EGZODUSA HRVATA I BOŠNJAKA IZ BOSANSKE POSAVINE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.