U SALONU „BECIĆ“ OTVORENA IZLOŽBA SLIKA RAJKA SVILARA „DESET GODINA POSLIJE“

RSVILAR18.jpgU Likovnom salonu „Vladimir Becić“ otvorena je izložba pod nazivom „Deset godina poslije“ slikara, grafičara i dizajnera Radovana Rajka Svilara, rođenog Brođanina koji posljednjih dvadesetak godina živi i radi u Rovinju.
Znalački koncipirana izložba koju je pripremila Galerija umjetnina grada Slavonskog Broda oduševila je velik broj posjetitelja, prijatelja i poštovatelja Svilarova djela. U ime Grada otvorila ju je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti prof. Dubravka Marković.
Na ovoj izložbi Svilar se predstavlja mediteranskom rutom punom pejzažnih simbola i magičnog doživljaja morskog i nebeskog plavetnila nastalih u proteklom desetljeću.
Impresioniran velikim zanimanjem za izložbu ne samo Brođana već i poklonika umjetnosti iz drugih sredina, Rajko Svilar zahvalio se Galeriji umjetnina grada Slavonskog Broda i ravnatelju prof. Branimiru Pešutu na pripremi izložbe, Gradu Slavonskom Brodu i medijima na svesrdnoj potpori.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U SALONU „BECIĆ“ OTVORENA IZLOŽBA SLIKA RAJKA SVILARA „DESET GODINA POSLIJE“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.