• Ostanite doma

U SALONU „BECIĆ“ OTVORENA IZLOŽBA SLIKA RAJKA SVILARA „DESET GODINA POSLIJE“

RSVILAR18.jpgU Likovnom salonu „Vladimir Becić“ otvorena je izložba pod nazivom „Deset godina poslije“ slikara, grafičara i dizajnera Radovana Rajka Svilara, rođenog Brođanina koji posljednjih dvadesetak godina živi i radi u Rovinju.
Znalački koncipirana izložba koju je pripremila Galerija umjetnina grada Slavonskog Broda oduševila je velik broj posjetitelja, prijatelja i poštovatelja Svilarova djela. U ime Grada otvorila ju je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti prof. Dubravka Marković.
Na ovoj izložbi Svilar se predstavlja mediteranskom rutom punom pejzažnih simbola i magičnog doživljaja morskog i nebeskog plavetnila nastalih u proteklom desetljeću.
Impresioniran velikim zanimanjem za izložbu ne samo Brođana već i poklonika umjetnosti iz drugih sredina, Rajko Svilar zahvalio se Galeriji umjetnina grada Slavonskog Broda i ravnatelju prof. Branimiru Pešutu na pripremi izložbe, Gradu Slavonskom Brodu i medijima na svesrdnoj potpori.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U SALONU „BECIĆ“ OTVORENA IZLOŽBA SLIKA RAJKA SVILARA „DESET GODINA POSLIJE“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.