OBILJEŽEN DAN NEOVISNOSTI REPUBLIKE HRVATSKE

NEOVDAN3.jpgOdavanjem počasti svim poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata ispred Središnjeg križa na Gradskom groblju danas je započelo obilježavanje Dana neovisnosti Republike Hrvatske i prisjećanje na 8.listopada 1991. godine kada je usvojena povijesna saborska odluka o raskidu svih državno-pravnih veza s bivšom državom.
U ime Grada Slavonskog Broda vijenac kod Središnjeg križa položio je i zapalio svijeću gradonačelnik Mirko Duspara. Počast svima koji su svoje živote položili u temelje hrvatske neovisnosti odala su i izaslanstva Brodsko-posavske županije, MUP-a, udruga proisteklih iz Domovinskog rata i političkih stranaka. Molitvu kod Središnjeg križa predvodio je dekan brodskog Dekanata prečasni Ivan Lenić.
Sveta misa za sve žrtve u borbi za slobodnu i neovisnu Hrvatsku služit će se 8.listopada u 10,30 sati u crkvi Gospe Brze Pomoći.
mt_gallery:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti OBILJEŽEN DAN NEOVISNOSTI REPUBLIKE HRVATSKE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.