PROJEKT „OBI ANĐELI“ POMOGAO OBITELJI ZELIHIĆ IZ SLAVONSKOG BRODA

Objavljeno: 11. listopada 2011.

OBI.jpgDanas je predstavljen projekt „OBI anđeli“ kojega OBI trgovina već drugu godinu provodi u partnerstvu s lokalnom zajednicom pomažući obiteljima s više djece koje nisu same u mogućnosti poboljšati svoje stambene uvjete. Ove godine OBI anđeli pomogli su deveteročlanoj obitelji Zelihić iz Slavonskog Broda kojoj je obnovljen obiteljski dom kako bi sedmero djece imalo kvalitetnije uvjete za učenje i igru. Predstavnici OBI trgovine d.o.o. zahvalili su se Gradu Slavonskom Brodu kao partneru u provedbi ove akcije usmjerene potpori socijalno ugroženim obiteljima.
Zahvalivši se u ime Grada OBI trgovini i svima koji su sudjelovali u osmišljavanju i provedbi ove plemenite akcije usmjerene k poboljšavanju uvjeta odrastanja najmlađih Brođana, zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat Pejić izrazila je nadu da će ovaj pozitivan primjer slijediti i drugi trgovinski centri u Slavonskom Brodu.
Zahvalu OBI trgovini uputile su i ravnateljica Centra za socijalnu skrb Sanja Turčinović i predsjednica udruge Regoč Mirjana Jakovčev.
Deveteročlana obitelj Zelihić iz Slavonskog Broda moći će uživati u obnovljenom obiteljskom domu čiju je obnovu u materijalu i ljudstvu osigurao OBI. Četrnaestero volontera („OBI anđela“), zaposlenika OBI-ja, uređivalo je životni prostor te obitelji kako bi sedmero djece ove mnogočlane obitelji imalo znatno bolje uvjete za učenje i igru. Uređeno je potkrovlje obiteljske kuće s tri dječje sobe i hodnikom. Ukupna vrijednost radova u domu obitelji Zelihić iznosila je preko 70.000 kuna.
Ulaganjem u socijalno ugrožene obitelji OBI je u partnerstvu s centrima za socijalnu skrb i Gradom, bez čije podrške projekt ne bi bio moguć, primjerom pokazao društveno odgovorno ponašanje.

mt_gallery: